Değiştir - Değerlendir Kapmanyası

26.04.2024 14

Sayın Velilerimiz,

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğer kitap okumasaydım, bu yaptıklarımın hiçbirini yapamazdım.” sözünden hareketle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftasına “Paylaşım Haftası” olarak ek yapmak istemekteyiz. Bu doğrultuda, öğrencilerimizden okumuş oldukları kitapları (ortaokul seviyesi) ve oynamış oldukları kutu oyunlarını (eksiksiz olarak) 30 Nisan Salı gününe kadar getirmelerini istemekteyiz.

Öğrencilerimiz getirdikleri kitap ve oyunlardan kuponlar alacaklar ve 19 Mayıs haftasında, kuracağımız stantlardan aldıkları kuponlar karşılığında istedikleri kitap ve kutu oyunlarını temin edeceklerdir.

Bu etkinlikle öğrencilerimize okuma kültürünü, paylaşmanın önemini ve sosyal becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktayız. “Değiştir-Değerlendir” etkinliğimize gereken hassasiyeti göstermenizi ve çocuklarımızı desteklemenizi rica ederiz.